Vergnügungsschifffahrt
home.
over ons 2.jpg
stippel hor218.jpg
stippel hor218.jpg
stippel hor218.jpg
Baubegleitung

W.A. Scholtenlaan 19, 9615 TG KOLHAM, The Netherlands
Tel +31 (0)598 63 17 66, Fax +31 (0)598 63 29 16, E-mail
info@ankerbeer.nl

stippel hor.jpg

geworteld.jpg 

Ankerbeer b.v. is in 2002 opgericht en in enkele jaren uitgegroeid tot een full service engineeringbureau met 10 medewerkers. Ondanks haar relatief jonge leeftijd heeft het bureau haar wortels diep verankerd in de scheepsbouw. Als zoon van een scheepsbouwer werd oprichter/eigenaar ing. Reint Smit bijna letterlijk geboren op de scheepswerf om daar nooit meer vandaan te gaan. Na zijn opleiding HTS scheepswerktuigbouwkunde trad hij in dienst van het familiebedrijf E.J. Smit waar hij alle disciplines doorliep. Daarna vervulde hij enkele jaren de functie van technisch directeur bij scheepswerf Van Diepen te Waterhuizen.
 

breedpakket.jpg 

Ankerbeer ontwerpt voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland.
De medewerkers zijn elk gespecialiseerd  op een bepaald terrein. Dit loopt uiteen van het vervaardigen van 3D-constructietekeningen, tot het maken alle benodigde theoretische berekeningen, ontwerpen, lijnenplannen etc.
Verder adviseert Ankerbeer scheepswerven op managementniveau met betrekking tot organisatie en logistiek. Ook bouwbegeleiding en expertiserapportage behoren tot het dienstenpakket.

 

home.jpg