Vergnügungsschifffahrt
home.
stippel hor218.jpg
stippel hor218.jpg
stippel hor218.jpg
Baubegleitung

W.A. Scholtenlaan 19, 9615 TG KOLHAM, The Netherlands
Tel +31 (0)598 63 17 66, Fax +31 (0)598 63 29 16, E-mail
info@ankerbeer.nl

stippel hor.jpg
bigg7.jpg

geworteld.jpg 

Het begint allemaal met een idee. Maar al onze werkzaamheden moeten uiteindelijk resulteren in een vaartuig waarin de basisideeën en de wensen van de klant optimaal tot hun recht komen. En dat in combinatie met een kostenefficiënte constructie en een economisch verantwoorde exploitatie.
Ankerbeer hanteert een stap-voor-stap ontwerpproces dat gericht is op een optimale afwikkeling en doeltreffende monitoring van alle ontwerpfasen. Bij elke stap wordt nagegaan wat de consequenties zijn voor de bouw en  - in het verlengde daarvan - de exploitatie.

home.jpg

breedpakket.jpg 

Ankerbeer is onafhankelijk en kan daardoor concepten aanreiken waarin de belangen van de opdrachtgever centraal staan. 
Wanneer het programma van eisen bekent is, kunnen wij werken aan een ontwerp dat optimaal voldoet aan de wensen van de reder en niet - alleen maar - gebaseerd is op de mogelijkheden of onmogelijkheden van de werf.
Wij staan in ieder project weer borg voor een goede en tijdsefficiënte bouwwijze.

hq_hull.jpg

breedpakket.jpg 

Ons team is goed opgeleid, creatief maar vooral ook praktisch ingesteld. Zij werken met de laatste versies van NUPAS-Cadmatic, het rekenprogramma Pias, het strookprogramma Fairway en de constructieve rekenprogramma's zoals Mars/Poseidon.
Met deze tools, hun kennis en ervaring kunnen ze complexe problemen oplossen en vertalen naar zorgvuldig gemaakte nesting files en werktekeningen, waarmee de kans op fouten aanmerkelijk wordt verkleind en de werkvoorbereiding wordt vereenvoudigd.