Vergnügungsschifffahrt
home.
stippel hor218.jpg
stippel hor218.jpg
stippel hor218.jpg
Baubegleitung

W.A. Scholtenlaan 19, 9615 TG KOLHAM, The Netherlands
Tel +31 (0)598 63 17 66, Fax +31 (0)598 63 29 16, E-mail
info@ankerbeer.nl

stippel hor.jpg

geworteld.jpg 

De afgelopen jaren is het gebruik van 3D-programma's binnen de Nederlandse scheepsbouw sterk toegenomen, met name in de engineeringfase. De tekenpakketten bieden vele voordelen ten opzichte van de vertrouwde tekentafel. Ankerbeer is geheel vertrouwd met het pakket NUPAS-Cadmatic en levert digitale tekeningen waarmee de ze taak van de afschrijver - werkzaam bij de staalleverancier of bij de werf - overneemt. Dubbel werk én het maken van fouten worden zo voorkomen.
 

breedpakket.jpg 

Kwaliteit heeft niet alleen te maken met het leveren van goed werk. Het meedenken met de klant, het nakomen van afspraken en maken van heldere prijsafspraken behoren daar ook toe. Het toepassen van innovaties, bijvoorbeeld door het steeds optimaliseren van de ontwerplijnen waardoor met zo weinig mogelijk motorvermogen maximale prestaties worden bereikt, beschouwen wij als een kwaliteitsaspect.
 

klassen.jpg 

Vanzelfsprekend ontwerpt Ankerbeer volgens eisen van de classificatie bureaus, zoals Lloyds Register of Shipping, Germanischer Lloyd, Bureau Veritas. Daarnaast wordt rekening gehouden met de wettelijke regels van het land waar het schip geregistreerd staat of wordt.  Zo bent u verzekerd van een maximale kwaliteitswaarborg.

home.jpg